Pad Thai riisinuudlid
Retept ja pilt pärineb lehelt maitsemaailm.ee
Vaja läheb:
200 g Thai-Choice riisinuudleid
250 g tooreid suuremaid krevette.
Kui soovid võib krevetid asendada kanafileega. Tükeldatud kanafilee peaks enne kergelt läbi praadima
150 g mungoa idandeid
1 väike sibul
1-2 muna
Köögivilju (paprika, porgand, hiinakapsas, tšilli, seened, oad, lillkapsas, brokoli, bambus - kõik, mis meeldib, välja arvatud sibulalased)
Maitsestamiseks: 1 tl soola, 1tl suhkrut (ehk pooleks 1:1), musta pipart, sojakastet, austrikastet, kalakastet
Hiljem peale röstitud purustatud india pähkleid, sidrunilõike
Praadimiseks õli, 3 sl
Valmistamine
Valmista riisinuudlid (leota kuumas vees umbes 5 minutit pehmenemiseni)
Tükelda krevetid (kana), köögiviljad
Kuumuta vokkpannil õli
1-2 muna segada õlis pudruks ja praadida kuivemaks
Lisa nuudlid, sega ja lisa köögiviljad (hiinakapsa, kui selle ka valisid, võib kõige viimaseks jätta)
Lisa ka maitseained
Praadida kuni nuudlid on valmis ja viimasena lisa toored krevetid (või eelnevalt küpsetatud kanafilee) ning prae paar minutit, kuniks valmis.
Serveerides puista peale röstitud purustatud india pähkleid ja pigistada värsket sidrunimahla.
Kommentaarid
Postita kommentaar