Punane pardikarri



Retept ja pilt pärineb lehelt maitsemaailm.ee

4 inimesele

Vaja läheb:
3 tk Pardifilee
Sool
Pipar
400 ml Thai-Choice kookospiima
250 ml puljongit
2 spl Thai-Choice kalakastet
1 spl suhkurt
2 tl Thai-Choice punane karripastat
200 g ananassi
250 g kirsstomateid
100 g basiilikut
1 tk väike tšillikaun

Valmistamine:
Hõõru pardifilee sisse soola ja pipraga
Lase toatemperatuuril seista ca pool tundi
Prae pardid mõlemalt poolt (alusta külma panniga, siis sulab rohkem rasva välja)
Küpseta fileed eelsoojendatud ahjus, 190 kraadi juures 10 minutit ning jahuta
Lõika pooleks kirsstomatid
Lõika ananass kuubikuteks
Lõika tšillist väikesed ribad
Prae pardirasvas karripasta, lisa puljong, kookospiim ning maitsesta kaste
Lase kastmel korraks keema tõusta
Pane potti ananass, tomat ja pardiviilud
Dekoreeri basiiliku ja tšilli ribadega
Kui soovid paksemat kastet võid lisada maisitärklist

Serveeri riisiga

Kommentaarid

Populaarsed postitused